Over ons

Pebblz heeft veel ervaring in de verschillende lagen en functies binnen de kinderopvang. 
Wij hebben altijd gewerkt vanuit een passie voor het coachen van pedagogisch medewerkers. Vanuit deze passie is Pebblz training en coaching ontstaan. Informeren, inspireren en enthousiasmeren, staat bij ons centraal. Door je betrokkenheid hoog te houden, bieden we je plezier, leuke werkvormen en praktische toepasbaarheid in ons aanbod. Onze bijeenkomsten zijn zodoende actief, interactief met steeds duidelijke link en terugkoppeling naar de praktijk.

Omdat wij de kinderopvang kennen en weten hoe het werkt op de groep, kunnen wij goed aansluiten bij de behoeftes en vragen van de deelnemers en organisaties.
Met plezier komen wij dan ook graag met je in gesprek voor een training op maat.

Maak hieronder kennis met ons team!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Wij stellen ons graag even voor!

Marieke Rebollo

Pedagoog / Trainer / Coach

Marieke Rebollo

"Mijn doel is om deelnemers vol energie en inspiratie de trainingszaal uit te laten gaan, enthousiast om het geleerde in de praktijk te gaan brengen."

Lizzy Wolters

Pedagoog / Trainer / Coach

Lizzy Wolters

"Door mijn praktijkervaring in de kinderopvang kan ik heel goed de koppeling maken tussen de theorie en de situatie op de groep."

Thomas Hoogvliet

Financiën en Beleid

Thomas Hoogvliet

"Door mijn coördinerende rol ontzorg en ondersteun ik de collega's. Zij kunnen zich hierdoor richten op de core business en zo zorgen we met elkaar voor kwaliteit in onze producten en training."

Word jij onze nieuwe collega?

Marketing & Verkoop